Nordea māja

Nordea māja ir A klases biroja ēka, ko eksperti atzinuši par „zaļas ēkas” arhitektūras un būvniecības paraugu. To projektējis arhitektu birojs „Sarma&Norde”. Ēka būvēta tā, lai maksimāli iekļautos apkārtējā vidē un būtu ekoloģiska un videi draudzīga. Mājas būvniecībā izmantoti atjaunojamie dabas resursi un iespējami samazināti CO2 izmeši gan ēkas celtniecības, gan ekspluatācijas laikā. Arhitektonisko risinājumu un tehnoloģiju ziņā šī ir viena no modernākajām biroju ēkām Latvijā.

Nordea bankas centrālais birojs saņēmis arī augstāko novērtējumu konkursā „Energoefektīvākā ēka Latvijā 2011” un „Ilgtspējīgākā ēka Latvijā 2011”.


 


 

 Vidēja (JPG, 800x600, 69,9KB)


 

 Liela (JPG, 7140x4904, 11,3MB)
 Maza (JPG, 448x308, 96,1KB)

 

 Liela (JPG, 7140x4904, 13,6MB)
 Maza (JPG, 448x308, 117KB)

 

 Liela (JPG, 7140x4904, 12,6MB)
 Maza (JPG, 448x308, 89KB)

 

 Liela (JPG, 7140x4904, 12MB)
 Maza (JPG, 448x308, 94,6KB)

 

 Liela (JPG, 4272x2828, 2,94MB)
 Maza (JPG, 448x297, 48KB)